5 ținute pentru ocazii speciale

 

Mereu se ivește câte o ocazie specială la care suntem invitați. Iar pentru că aspectul tău trebuie să fie impecabil, astăzi îți recomandăm câteva piese vestimentare și ținute care nu vor da greș, oriunde ți-ai face apariția.

 

  1. O cămașă cât toate la un loc

Vara se poartă petrecerile în aer liber, iar în cazul în care ești invitat, trebuie să te ridici la ”înălțimea” ocaziei. Chiar dacă te vei afla într-un cadru informal, o cămașă cu aer retro îți va oferi un look pe cât de lejer, pe atât de elegant. În funcție de momentul din zi la care are loc evenimentul, poți combina cămașa cu pantaloni lungi sau scurți. Totuși, dacă alegi să combini o astfel de cămașă cu pantaloni scurți, probabil că o idee interesantă ar fi să sufleci mânecile pentru un aspect relaxat. Dacă alegi varianta cu mâneca lungă, cu siguranță vei păstra o apariție mai rafinată.

Găsești această cămașă aici: https://www.meyer-wegener.ro/camasa-barbati-w-wegener-5951-bleumarin.html

 

  1. Un look clasic-modern

Deși în zilele ocupate la birou nu simți întotdeauna nevoia să porți sacou, o întâlnire de afaceri este ocazia perfectă pentru a scoate din garderobă această piesă, mai ales pentru că prima impresie contează. Dacă ești adeptul combinațiilor clasice, poți alege să ai pantalonii de aceeași culoare cu sacoul, astfel încât să păstrezi ținuta elegantă. Totuși, nu uita că o pată de culoare poate face diferența și poate oferi un efect deosebit, mai ales dacă alegi o culoare care este în contrast cu restul ținutei.

Găsești colecția noastră de sacouri aici: https://www.meyer-wegener.ro/shop/sacouri

 

  1. Cămașa clasică bleu- mereu de efect, în orice combinație

Fiecare bărbat ar trebui să aibă în șifonier cel puțin o cămașă bleu. Pe lângă faptul că este o piesă versatilă, care se poate purta în multe combinații, ea oferă un aspect curat și fresh, cu care nu poți da greș la întâlniri de afaceri sau la alte evenimente importante. Totuși, pentru zilele toride de vară, noi îți recomandăm să porți culori deschise, iar astfel să o combini cu o pereche de pantaloni bej sau albi. Pentru un plus de eleganță, poți introduce un sacou lejer de vară. Nu trebuie să ții cont neapărat să ai aceleași nuanțe pe tine. Îndrăznește să te joci cu mai multe nuanțe de albastru sau de bej!

Cămașă bleu: https://www.meyer-wegener.ro/camasa-5952-albastra.html

Pantaloni Eton bej: https://www.meyer-wegener.ro/pantaloni-barbati-w-wegener-eton-5693-bej.html

 

  1. Combinație de imprimeuri - mereu o idee bună!

Deși pare să nu se potrivească la prima vedere, combinația de imprimeuri este foarte râvnită. Și de ce nu ar fi? Pe lângă aspectul vintage pe care îl oferă, carourile, imprimeurile florale, dungile și bulinele combinate pot alcătui un look modern și urban. Secretul ca ținuta ta să rămână echilibrată este ca imprimeurile să nu fie foarte mari. Îmbrăcat astfel, îți poți face apariția la orice eveniment, incluzând degustări de vin, prezentări de modă, galerii de artă, întâlniri. Pentru o apariție mai stilată, poți purta niște pantofi de ocazie, însă dacă vrei să ieși puțin din tipare, poartă o pălărie.

  1. Un outfit cu care nu poți greși niciodată

Când ai o zi importantă, dar ești pe fugă și nu ai prea mult timp la dispoziție pentru a-ți gândi ținuta, cea mai simplă și la îndemână combinație sunt pantalonii gri, cămașa albă și sacoul bleumarin. Ne amintește puțin de seriozitatea uniformelor școlare, însă ne oferă multe avantaje căci este un outfit care poate fi purtat în orice anotimp, în orice moment al zilei, la diverse ocazii mai mult sau mai puțin speciale.

Sperăm că ideile noastre ți-au fost de ajutor! Descoperă colecția noastră de vară de pe https://www.meyer-wegener.ro și alege produsele potrivite ție sau celor apropiați. Îți dorim o vară plină de inspirație și ocazii speciale!